A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Про онлайн - вебінар для ЗНВР

08 лютого2024 року директор комунальної установи«Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» Стрельчук Н.О. та консультант Гора Д.К. провели онлайн-вебінар для заступників директорів з навчально - виховної роботи на тему: « Здійснення вибору підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти». В ході вебінару було зосередлжено увагу на наступних питаннях: - Здійснення вибору підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти; - Про участь у вебінарах - презентаціях підручників та модельних програм для 7 класу; - Про особливості розроблення документів закладу освіти; - Розглянуто Наказ МОН від 24.01.2024 №82 "Про проведення пілотної державної підсумкової атестації випускників початкової школи у формі зовнішнього незалежного оцінювання"; - Рекомендовано до опрацювання і використання у роботі матеріалів: Освітньої сесії "Цифровізація освіти: практичний досвід подолання освітніх втрат", посібника для освітян "Як говорити про російсько українську війну і школі", серіалу для освітян та батьків "Школа без цькувань", відеоуроків з протидії дезінформації. #ресурсно,вичерпно,актуально!

14:49 08.02.2024

Освітній суп :"STREAM – освіта в закладі дошкільної освіти – новий підхід до виховання та навчання дошкільників» для педагогів Барського ЗДО №3 "Зірочка"

“Життя дасть вам усе, що є найбільш корисним для еволюції вашої свідомості » (Екхарт Толле) під таким девізом працювали педагоги ЗДО №3 "Зірочка" м. Бара в рамках роботи освітнього супу: «STREAM – освіта в закладі дошкільної освіти – новий підхід до виховання та навчання дошкільників» , який провела консультант КУ «ЦПР ПП Барської МР» Віталія Абрамович відповідно запиту адміністрації та педагогів закладу.

11:35 26.01.2024

Онлайн-опитування педагогічних працівників щодо потреб у вирішенні проблеми подолання освітніх втрат здобувачів освіти

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» проводить з 10 січня по 20 січня 2024 року , з метою визначення напрямів удосконалення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти з урахуванням викликів сьогодення.

11:17 10.01.2024

Продовжилося навчання з педагогами Барської громади за програмою "Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція".

З 03.01. по 04.01.2024 року відбулося навчання для вчителів початкових класів Войнашівського ліцею за програмою виховної роботи з учнями 1-4 класів та їх батьків з питань попередження торгівлі людьми

09:06 03.01.2024

Вхід для адміністратора