A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Відбулися тренінги для асистентів вчителів і вихователів ГПД

26 та 28 березня 2024 року з асистентами вчителів та вихователями ГПД Барської громади були проведені офлайн - тренінги в рамках підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності педагогічних працівників початкової школи, в контексті реформування галузі освіти та в межах підтримки відновлення освіти України the LEGO Foundation». До тренінгів було залучено 43 педагоги.

16:05 28.03.2024

Відбулася тематична зустріч з педагогами Барського ліцею №2 щодо надання першої психологічної допомоги дорослим та дітям під час кризових ситуацій

Завдяки участі психолога КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» Наталії Франчук у дводенному тренінгу по підготовці тренерів за програмою «Перша психологічна допомога» (18-19 березня) в рамках Програми «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗШИРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ПРАВ ТА МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОК ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ» (SEED) Acted спільно з ГО «Міжнародний Центр Психосоціальних рішень» ( тренери Голуб Тетяна, Доценко Наталія) мали можливість провести тематичну зустріч з педагогами Барського ліцею №2 Барський ліцей #2.

09:42 28.03.2024

Педагоги ЗДО працювали над практичним аспектом використання Інструментарію оцінювання готовності дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи

27 березня 2024 року на базі комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради" відбувся практикум для педагогічних працівників, які працюють з дітьми 6 року життя: вихователів старших груп, практичних психологів та вихователів – методистів на тему: «Практичне застосування та оформлення результатів (далі Інструментарій).

16:25 27.03.2024

Вчителі математики Барської громади стали учасниками проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат»

25 та 26 березня 2024 року, за сприяння та координації КУ «ЦПРПП Барської міської ради», вчителі математики Барської громади стали учасниками проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізується/ Міністерство освіти і науки України /Міністерством освіти і науки України, Громадянською спілкою «Освіторія»/ Освіторія/ за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine ) в Україні. Метою проєкту є підвищення рівня професійної компетентності вчителів щодо виявлення та подолання наявних в учнів освітніх втрат і психоемоційної підтримки школярів. Навчальний тренінг проводила Тютюнник Діана Олегівна - регіональний тренер проєкту у Вінницькій області, асистент кафедри алгебри і методики навчання математики ВДПУ імені Михайла Коцюбинського. Тривалість програми становила 30 годин (1 кредит ЄКТС). #пізнавально, актуально, ресурсно!

16:20 27.03.2024

Вчителі української мови і літератури, зарубіжної літератури Барської громади стали учасниками проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат»

22 та 23 березня 2024 року, за сприяння та координації КУ «ЦПРПП Барської міської ради», вчителі української мови і літератури, зарубіжної літератури Барської громади стали учасниками проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізується/ Міністерство освіти і науки України /Міністерством освіти і науки України, Громадянською спілкою «Освіторія»/ Освіторія/ за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine ) в Україні. Метою проєкту є підвищення рівня професійної компетентності вчителів щодо виявлення та подолання наявних в учнів освітніх втрат і психоемоційної підтримки школярів.

16:05 25.03.2024

Вчителі - логопеди закладів освіти Барської громади обмінювалися досвідом роботи в рамках діяльності професійної спільноти

15 березня 2024 року на базі /Барський ліцей #2/ Барського ліцею №2 відбулося засідання професійної спільноти вчителів – логопедів закладів освіти Барської громади.

15:40 15.03.2024

Проведений психологічний івент «Резильєнтність педагога в умовах сьогодення» для заступників директорів з навчально-виховної роботи

14 березня 2024 року в рамках Школи управлінської майстерності для був проведений психологічний івент «Резильєнтність педагога в умовах сьогодення».

16:46 14.03.2024

Відбулася інформаційно-навчальна зустріч для педагогічних працівників, які є відповідальними в закладах освіти з питань запобігання і протидії домашньому насильству та булінгу.

Продовжуємо співпрацювати з КУ «Центр надання соціальних послуг» Барської міської ради щодо просвітницько- профілактичної роботи з учасниками освітнього процесу. Зокрема, 21 лютого 2024 р. Завідувач консультативної служби КУ "ЦНСП" Барської міської ради Людмила Смотрицька презентувала програму для учнів 1-11 класів "Твоя безпека в Інтернеті", яка спрямована на формування у школярів навичок цифрової грамотності, підвищення готовності до безпечної поведінки в кіберпросторі.

11:34 23.02.2024

Вхід для адміністратора