A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Педагоги ЗДО працювали над практичним аспектом використання Інструментарію оцінювання готовності дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи

Дата: 27.03.2024 16:25
Кількість переглядів: 11

27 березня 2024 року на базі кФото без описуомунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради" відбувся практикум для педагогічних працівників, які працюють з дітьми 6 року життя: вихователів старших груп, практичних психологів та вихователів – методистів на тему: «Практичне застосування та оформлення результатів (далі Інструментарій).

Спікер та коуч заходу - консультант КУ "ЦПРПП Барської МР" Віталія Абрамович.

Учасники заходу - вихователі - методисти, практичні психологи, вихователі, які працюють з дітьми 6 року, фахівці Центру.

В ході заходу консультант, спікер Віталія Абрамович проаналізувала структуру, особливості використання та оформлення Інструментарію оцінювання готовності дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи та запропонувала педагогам практично проаналізувати та оформити протоколи, які пропонує даний Інструментарій.

Під час практикуму психолог Центру Наталія Франчук акцентувала увагу на показниках готовності дитини дошкільного віку до навчання в школі та презентувала педагогам консультативний матеріал з даної теми.

Консультант Центру Діна Гора зосередила увагу педагогів на специфіці підбору та використання форм роботи, які використовуються спільно як педагогами старших груп ЗДО так і педагогами НУШ.

Учасники заходу мали можливість переглянути відео на якому педагог працює з дитиною за матеріалами Інструментарію оцінювання готовності дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи, заповнити відповідні протоколи співставивши їх з критеріялми оцінювання діяльності дитини та зробити висновок чи готова дитина до навчання в умовах НУШ.

Ps: Висловлюємо вдячність педагогічному колективу Барському ЗДО №3 "Зірочка" у сприянні та створенні робочого відео - контенту для проведення даного заходу /ЗДО №3 "Зірочка" м. Бара/

#інфрмаційно, практично, доступно, актуально


« повернутися

Вхід для адміністратора