A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Вчителі української мови і літератури, зарубіжної літератури Барської громади стали учасниками проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат»

Дата: 25.03.2024 16:05
Кількість переглядів: 13

22 та 23 березня 2024 року, за спФото без описурияння та координації КУ «ЦПРПП Барської міської ради», вчителі української мови і літератури, зарубіжної літератури Барської громади стали учасниками проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізується/ Міністерство освіти і науки України /Міністерством освіти і науки України, Громадянською спілкою «Освіторія»/ Освіторія/ за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine ) в Україні. Метою проєкту є підвищення рівня професійної компетентності вчителів щодо виявлення та подолання наявних в учнів освітніх втрат і психоемоційної підтримки школярів.

Навчальний тренінг проводила Немировська Наталія Вікторівна - регіональний тренер проєкту у Вінницькій області. Тривалість програми становила 30 годин (1 кредит ЄКТС).

#пізнавально, актуально, ресурсно!


« повернутися

Вхід для адміністратора