A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Вчителі - логопеди закладів освіти Барської громади обмінювалися досвідом роботи в рамках діяльності професійної спільноти

Дата: 15.03.2024 15:40
Кількість переглядів: 15

15 березня 2024 рокФото без описуу на базі /Барський ліцей #2/ Барського ліцею №2 відбулося засідання професійної спільноти вчителів – логопедів закладів освіти Барської громади.

Зустріч проходила у формі аукціону педагогічних ідей. Тема заходу: «Напрацювання ідей для ігор відповідно різних напрямків логопедичної роботи з різним дидактичним наповненням».

Модератор заходу: консультант КУ «ЦПРПП Барської МР» Абрамович В.В.

Спікер заходу: керівник професійної спільноти, вчитель – логопед Барського ліцею №2 Луцькова М.А.

Учасники заходу: вчителі – логопеди закладів дошкільної та загальної середньої освіти Барської міської ТГ.

Під час зібрання модератор заходу Віталія Абрамович проаналізувала основні напрямки роботи професійної спільноти вчителів – логопедів та акцентувала увагу учасників на роботі з основною документацією вчителя –логопеда відповідно до Типових інструкцій ЗДО та ЗЗСО.

Мирослава Луцькова, керівник професійної спільноти вчителів – логопедів розкрила актуальність роботи вчителя – логопеда відповідно різних напрямків логопедичної роботи з різним дидактичним наповненням та представила власні матеріали, які використовує у роботі з дітьми логопатами.

Учасники аукціону педагогічних ідей , вчителі – логопеди закладів дошкільної та загальної середньої освіти, поділилися власними напрацюваннями з даної теми та продемонстрували дидактичні матеріали, ігри відповідно до їх застосування у роботі з дітьми.

#креативно, продуктивно, актуально, професійно


« повернутися

Вхід для адміністратора