A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Проведений психологічний івент «Резильєнтність педагога в умовах сьогодення» для заступників директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 14.03.2024 16:46
Кількість переглядів: 9

14 березня 2024 року в рФото без описуамках Школи управлінської майстерності для був проведений психологічний івент «Резильєнтність педагога в умовах сьогодення».

Спікер зустрічі: психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» Наталія Франчук. Учасники заходу поглибили уявлення про своє ментальне здоров’я, його підтримку в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ініційованої першою леді України Оленою Зеленською; ознайомились з основними аспектами розвитку резильєнтності/життєстійкості особистості в умовах воєнного часу; практикували у вмінні позитивно мислити на виклики сьогодення; сформували кожен свою «скриню ресурсів».

В рамках співпраці до даного заходу долучилася директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Барської міської ради Ірина Береза, яка ознайомила присутніх з основними завданнями та діяльністю ІРЦ. Звернула увагу на особливості роботи асистента вчителя та асистента дитини в умовах сучасної інклюзивної освіти.

Директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» Наталія Стрельчук та консультант Діна Гора інформували про проведення освітньої сесії для педагогічних працівників громади «Цифровізація освіти: практичний досвід подолання освітніх втрат».


« повернутися

Вхід для адміністратора