A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Відбулося засідання професійної спільноти інструкторів з фізичного виховання ЗДО

Дата: 14.03.2024 15:02
Кількість переглядів: 12

14 березня 2024Фото без опису року на базі Барського ЗДО № 3 «Зірочка»

/ЗДО №3 "Зірочка" м. Бара/ відбулося засідання професійної спільноти інструкторів з фізичного виховання.

Темою для обговорення була інноваційна діяльність інструктора з фізичного виховання в ЗДО.

Модератор та спікер заходу консультант КУ «ЦПРПП Барської МР» Віталія Абрамович розкрила основні аспекти, поняття та напрямки інноваційних технологій в ЗДО. Учасники професійної спільноти активно долучилися до обговорення та поділилися практичними аспектами впровадження інновацій в роботу з дітьми під час фізкультурно – оздоровчої роботи в ЗДО.

Максимова В.О., керівник професійної спільноти та інструктор з фізичного виховання Барського ЗДО №8 «Дружба» познайомила з власним досвідом впровадження інноваційних технологій у роботі з дошкільниками та вказала на недоліки і переваги даних технологій. Окремо означила ефективність використання технологій «Фітбол» та «Степаеробіки».

Корновал Т.І. інструктор з фізичного виховання Барського ЗДО № 3 «Зірочка» поділилася досвідом впровадження технології «Нейрогімнастики» у роботі з дітьми дошкільного віку.

В ході заходу Віталія Абрамович запропонувала розглянути та практично використати можливості Ші , як однієї з сучасної технік у роботі фізінструктора.

Досвідченні педагоги (Вишковська Г.Є. та Ткачук Л.М.) поділилися досвідом використання таких технологій як «Хатха –Йога», Методика М.М. Єфименка «Казкова фізкультура», «Степ аеробіка» та розкрили зміст алгоритмів впровадження інновацій в своїй педагогічній діяльності.

Спільним проєктом для рекламування використання інноваційної діяльності в роботі інструктора з фізичного виховання стало створення відеоролика в за стосунку ТікТок «Ми за інновації у нашій роботі!» усіма учасниками професійної спільноти.

#сучасно, креативно, активно, позитивно


« повернутися

Вхід для адміністратора