A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Відбулося засідання професійної спільноти музичних керівників ЗДО Барської громади

Дата: 20.04.2023 14:12
Кількість переглядів: 37

«Уміння бачити, уміння помічати те, що на перший погляд не відрізняється чимось особливим, - це, образно кажучи, повітря на якому тримаються крила, думки, першоджерело розуму»

                                                                                                                                                Фото без описуВ. Сухомлинський

19 квітня на базі Барський ЗДО№8"Дружба" відбулося засідання професійної спільноти музичних керівників . Темою засідання стало обговорення актуального питання: «ІКТ у професійній діяльності музичного керівника».

Спікером – доповідачем, який презентувала власний контент та досвід роботи з даного питання виступила музичний керівник Барського ЗДО №8 «Дружба» Глуговська А.В.

До обговорення даного питання також долучилися: Марущак Н.І., головний спеціаліст відділу освіти Барської міської ради, Абрамович В.В., консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради», Панасюк Н.Г., директор Барського закладу дошкільної освіти №8 «Дружба», Шутко С.В. вихователь – методист Барського закладу дошкільної освіти №8 «Дружба», вихователі Барського закладу дошкільної освіти №8 «Дружба» та музичні керівники закладів дошкільної освіти Барської міської територіальної громади.

Спікеркою Анною Глуговською було проведено практичний блок для учасників професійної спільноти по створенню контенту у застосунку Microsoft Office PowerPoint, який можна використовувати у роботі з дітьми не лише музичним керівникам, ай іншим педагогам.

#актуально, професійно, змістовно, творчо!

Рs: «Життя – це постійний рух, нові цікаві знайомства, новий досвід і взаємодопомога».


« повернутися

Вхід для адміністратора