A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Запрошуємо вас узяти участь в МАРАФОНІ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ        «РЕСУРС СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА. ПОРТФОЛІО УСПІХУ»

Дата: 21.02.2023 12:01
Кількість переглядів: 25

Шановні кФото без описуолеги!
Запрошуємо вас узяти участь в МАРАФОНІ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ        «РЕСУРС СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА. ПОРТФОЛІО УСПІХУ»,

який відбуватиметься з 27 по 31  березня 2023 року.

МАРАФОН ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ – це:

  • креативна платформа для презентації власного педагогічного досвіду з використанням інноваційних та актуальних освітніх трендів, ідей, тенденцій, проєктів і програм;
  • своєрідний майданчик для обговорення найбільш важливих педагогічних здобутків і аналізу практичних рішень у сфері освіти;
  • можливість почерпнути для себе нові ідеї, зарядитися натхненням від спікерів та колег, перейняти кращі практики і поділитися своїми відкриттями.

 Марафон об’єднає педагогічних працівників Барської  міської територіальної громади для професійного розвитку, обміну досвідом та ідеями.

Метою Марафону педагогічних ідей є:

  • вивчення та поширення кращих педагогічних практик та створення інформаційного банку методичних ідей;
  • формування креативного простору для становлення і розвитку сучасних альтернативних моделей безперервного професійного та особистісного розвитку педагогів, які є  ключовою умовою впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року;
  • впровадження професійного стандарту  за професіями «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель початкової освіти ( з дипломом молодшого спеціаліста)».

В дні проведення  Марафону працюватимуть майстерки професійних спільнот педагогічних працівників за освітніми галузями. Спікерами є педагогічні працівники  закладів освіти Барської міської ради, які атестуються в 2023 році  та претендують на присвоєння  та  підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання «учитель – методист», «старший учитель».

Для спікерів: надіслати заявку  для виступу за реєстраційною формою до 10 березня 2023 року https://forms.gle/eicPv4K4TNwsZFLh6

 

 

Загальну координацію   здійснюють консультанти   Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради», керівники професійних  спільнот, зокрема інформаційне та організаційне забезпечення Марафону, консультування учасників,  допомога у  систематизації  матеріалів, висвітлення результатів.

 

Календар Марафону буде оприлюднено після реєстрації спікерів.

 

Здобуваємо нові інструменти  роботи, обмінюємось досвідом, надихаємося, входимо у  професійну спільноту заради того, щоб усім у професії було цікаво!


« повернутися

Вхід для адміністратора