A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Відбулося чергове засідання професійної спільноти вихователів ранніх та молодших груп

Дата: 01.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 55

31 січня 2023 року на БФото без описуазі Барського закладу дошкільної освіти №1 "Берізка" відбулося засідання професійних спільнот вихователів ранніх та молодших груп. Модератором заходу виступила керівник профспільноти , вихователь Барського ЗДО №1 "Берізка" Шатковська Т.М. Спікером заходу виступила консультант КУ "ЦПРПП Барської МР" Абрамович В.В.

Темою зібрання стало обговорення , демонстрація дидактичних матеріалів та перегляд відео з практичного досвіду вихователів Барського ЗДО №1 "Берізка" щодо використання дидактичних ігор у засвоєнні кольорів дітьми.

В ході засідання усі учасники мали змогу поділитися власним досвідом та продемонструвати одну дидактичну гру для засвоєння сенсорних еталонів, а саме формування знань у дітей про кольори.

У заключній частині заходу консультантом Віталією Абрамович, було запропоновано педагогам пройти опитування з метою ефективного планування роботи професійних спільнот в подальшому. Також обговорено ефективність та продуктивність проведеного засідання.

#яскраво, творчо, креативно, ефективно!


« повернутися

Вхід для адміністратора