A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Педагогічний кайдзен "Нові онлайн – можливості музичного виховання дошкільників в умовах сьогодення» для музичних керівників ЗДО

Дата: 18.11.2022 10:32
Кількість переглядів: 37

15 листопадФото без описуа 2022 року на базі Барського ЗДО №1 «Берізка» відбулося засідання музичних керівників закладів дошкільної освіти у формі педагогічного кайдзену на тему: "Нові онлайн – можливості музичного виховання дошкільників в умовах сьогодення»

Модератором та спікером заходу виступила Кутняк Тетяна Володимирівна, керівник професійної спільноти музичних керівників, вихователь – методист Барського ЗДО №1 «Берізка».

Кутняк Тетяна Володимирівна продемонструвала відеозапис випускного свята для батьків та дітей , розроблений для проведенння в онлайн – режимі. В ході обговорення особливостей даного виду роботи музичним керівникам закладів дошкільної освіти було надано поради щодо вибору та використання ефективних форм, методів, засобів роботи в тому числі інформаційних технологій .

Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» Віталія Абрамович акцентувала увагу на різновидах платформ та ресурсах для створення онлайн - контенту, який є у вільному доступі для безкоштовного користування та нових можливостях самоосвітньої діяльності педагогів ЗДО в рамках оволодіння і використання інформаційних технологій.

Учасниками заходу активно обговорено питання: «Як ефективно підготувати та використовувати у роботі музичного керівника ЗДО онлайн-свято».

#Актуально,креативно, творчо та інформаційно


« повернутися

Вхід для адміністратора