A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Про засідання педагогічного активу «Орієнтири в освітній діяльності незламних: безпека, навчання, підтримка» професійних спільнот Барської громади

Дата: 30.08.2022 11:16
Кількість переглядів: 33

З 23 Фото без описусерпня розпочав роботу педагогічний актив професійних спільнот

педагогічних працівників ЗЗСО Барської громади «Орієнтири в освітній діяльності незламних: безпека, навчання, підтримка».

23 серпня 2022 року відбулося засідання керівників професійних спільнот та вихователів ЗДО де було розглянуто та обговорено методичні рекомендації про окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти у 2022-2023 навчальному році.

В ході зустрічі консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Абрамович Віталія прокоментувала лист МОН України від 27.07.2022 №1/8504-22 «Про окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти у 2022-2023 навчальному році». З керівниками професійних спільнот проговорили та визначили моделі організації робочих зустрічей, погодили план та зміст роботи першого засідання з вихователями ЗДО.

25 серпня 2022 року відбулися засідання професійних спільнот вчителів закладів загальної середньої освіти за 11 напрямками: вчителі 1,2,3 класів, вчителі математики, зарубіжної літератури, біологія, історії та основ правознавства, образотворчого мистецтва, географії та заступників директорів з виховної роботи, педагогів – організаторів.

26 серпня 2022 року відбулися засідання 11напрямків професійних спільнот: вчителів інформатики, вчителів фізичної культури та «Захисту України», вчителів української мови та літератури, вчителів природознавства, вчителів 4 класів, вчителів трудового навчання і технологій, вчителів фізики, вчителів іноземних мов, вчителів основ здоров’я, вчителів мистецтва та працівників психологічної служби.

Провели засідання керівники професійних спільнот. Фахівці КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» виступили в ролі координаторів та модераторів заходів.

В ході професійних засідань вчительські спільноти обговорили актуальні питання, що стосуються особливостей організації, початку нового 2022-2023 навчального року, проаналізували інструктивно - методичні рекомендації, визначили кроки забезпечення якісного виконання навчальних програм, окреслили коло можливих проблемних питань та наголосили на особливостях впровадження реформи НУШ у базовій школі.


« повернутися

Вхід для адміністратора