A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Про участь в онлайн - вебінарі «Результативність діяльності психологічної служби у системі освіти Вінницької області за 2020/2021 н. р. та орієнтири у плануванні роботи практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти на 2021/2022 н.р.»

Дата: 09.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису 9 червня психолог КУ «ЦПР ПП Барської МР» долучилася до on-line вебінару на тему:, модераторами якого виступили фахівці Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області: в.о. директора Центру Н.М. Нечипорук, методисти Центру Адамчук Л.Л. та Козачишина В.В.

В ході заходу було акцентовано увагу на:

- відповідність узагальненої аналітичної довідки щодо діяльності психологічної служби ТГ та відповідних Google-форм, безпосередньо заповнених практичними психологами та соціальними педагогами щодо річної звітності;

- використання затверджених МОН України діагностичного мінімуму та просвітницько-профілактичних, корекцйно-розвиткових програм у діяльності працівників психологічної служби;

- використання чинних нормативно-правових документів при плануванні на 2021-2022 н.р.;

- презентування себе як фахівця через віртуальний «Кабінет практичного психолога/соціального педагога» на сайті освітнього закладу та ін.

Усім учасникам вебінару, практичним психологам та соціальним педагогам області побажали ресурсного відпочинку!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора