A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради"

Відбувся педагогічний івент "Перші кроки до вершини майстерності" в якому взяли участь молоді вчителі та педагоги - наставники

Дата: 08.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 190

Фото без описуЦього року в заклади загальної середньої освіти Барської міської ТГ прийшли працювати 13 молодих вчителів. Їхніми наставниками стали досвідчені педагоги.

В рамках координації роботи з  інтернами 8 червня 2021 року фахівці КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» провели педагогічний івент «Перші кроки до вершини майстерності» для молодих вчителів та наставників. Модератором заходу виступила Діна Гора консультант Центру.

До заходу долучилися головний спеціаліст з питань освіти відділу освіти Барської міської територіальної громади Тетяна Маринюк, голова  Барської районної організації профспілки працівників  освіти і науки  Михайло Романяк та директор КУ «ЦПР ПП Барської МР» Наталя Стрельчук. Гості виступили з вітальним словом , вручили подяки педагогам - наставникам та пам’ятки вчителям – інтернам.

В ході заходу за допомогою інтерактивних форм роботи  відбувалося неформальне  спілкування з інтернами та наставниками, що в свою чергу  сприяло напрацюванню чітких завдань  для подальшої роботи з даною аудиторією.

Несподіваним подарунком , по закінченні заходу,  став виступ досвідченого педагога – наставника Ірини Солтус, вчителя початкових класів Барського ліцею №2, яка подарувала власний вірш – «Настанову молодому вчителю».


« повернутися

Вхід для адміністратора